Εάν θέλετε να κολλήσετε μια αφίσα που να τραβήξει αμέσως την προσοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου για τον επαγγελματικό σας χώρο ή το event που διοργανώνετε, σας περιμένουμε να τη δημιουργήσουμε μαζί!

Να είστε σίγουροι ότι εδώ θα αποδοθούν στο μέγιστο οι ιδέες σας… Αν τώρα δεν έχετε σκεφθεί πως να είναι η αφίσα σας, αφήστε μας να σχεδιάσουμε εμείς τη μακέτα σας…

Αφίσες

Διαφημιστικές αφίσες

Γιγαντοαφίσες

Γιγαντοεκτύπωση αφίσας

Σχεδιάζουμε μακέτες μεγάλων διαστάσεων και γιγαντοεκτυπώσεις, για εφαρμογή σε:

μέσα από ένα πλήθος υλικών στα οποία μπορείτε να τα τυπώσετε (φωτογραφικό χαρτί, μουσαμάς, καμβάς, ύφασμα, αυτοκόλλητο, μαγνήτες, PVC).

Η Restart Promotion αναλαμβάνει και την τοποθέτηση τους στο χώρο σας.

Αφίσες

Η αφίσα, ένα τυπωμένο μεγάλο χαρτί, που χρησιμοποιείται ευρέως από τα παλιά χρόνια μέχρι σήμερα, αποτελεί σημαντικό εργαλείο διαφήμισης, αλλά και διακόσμησης. Μεταφέρει άμεσα το μήνυμα στο κοινό και, γίνεται αντιληπτή ακόμα και από πολλή μεγάλη απόσταση λόγω της μεγάλης επιφάνειάς της. Για τους λόγους αυτούς αποτελεί αναμφισβήτητα απαραίτητο κομμάτι στη διαφημιστική σας καμπάνια.

Ασπρόμαυρη ή έγχρωμη, αν σχεδιαστεί σωστά, το μήνυμά σας σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Αφισοκόλληση
Η αφισοκόλληση αποτελεί πρακτική εφαρμογή της υπαίθριας διαφήμισης με τη δημόσια προβολή μηνυμάτων κάθε μορφής για την προώθηση εμπορικών και επαγγελματικών σκοπών και συναφών δραστηριοτήτων. Η αφισοκόλληση έντυπων, χειρόγραφων, φωτεινών ή φωτιζόμενων, ηλεκτρονικών αφισών επιτρέπεται σε κοινόχρηστους και δημοτικούς χώρους, σε ιδιωτικά κτίρια ή οικόπεδα, σε στάδια και γήπεδα, σε περίπτερα και σε χώρους σταθμών μετακίνησης του επιβατικού κοινού (σιδηρόδρομους, αερολιμένες κ.λ.π.).

Η Restart Promotion αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα την αφισοκόλληση με τα δικά σας μηνύματα, ώστε να προωθηθεί και να διαφημιστεί σωστά η επιχείρησή σας.