Αυτοκόλλητα αυτοκινήτων

Διαφημιστικά αυτοκόλλητα αυτοκινήτου

Τα διαφημιστικά αυτοκόλλητα  πάνω σε αυτοκίνητα δεν είναι μια καινούρια μέθοδος προβολής, αλλά παραμένει από τις πιο αποτελεσματικές. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα που διαθέτουν οι διαφημίσεις εξωτερικών χώρων, την επιθυμητή γεωγραφική στόχευση και την ανάπτυξη του brand name της εταιρείας. Τα διαφημιστικά αυτοκόλλητα αυτοκινήτων αποτελούν έναν έξυπνο τρόπο διαφήμισης – προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς θεωρούνται κινητή διαφήμιση.

Παράγουμε και τοποθετούμε διαφημιστικά αυτοκόλλητα αυτοκινήτων κάθε τύπου και διαστάσεων. Σχεδιάζουμε αυτοκόλλητα λογότυπα, αυτοκόλλητα γράμματα, αυτοκόλλητες ταπετσαρίες πλήρους ή μερικής κάλυψης.

Με τη χρήση ειδικών και ανθεκτικών υλικών βοηθούμε τις επιχειρήσεις, να προβληθούν με τον καλύτερο τρόπο. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τους σε κάθε όχημα και σε οποιαδήποτε επιφάνεια χρειαστεί.

Διαφημιστικά αυτοκόλλητα λογότυπα αυτοκινήτων
Διαφημιστικά αυτοκόλλητα γράμματα αυτοκινήτων
Διαφημιστικά αυτοκόλλητα οροφής αυτοκινήτων ολικής κάλυψης
Διαφημιστικά αυτοκόλλητα για παρμπρίζ αυτοκινήτων
Διαφημιστικές αυτοκόλλητες λωρίδες αυτοκινήτων
Διαφημιστικές αυτοκόλλητες ταπετσαρίες αυτοκινήτων μερικής ή ολικής κάλυψης

Η κάλυψη μέρους ή ολόκληρου του αυτοκινήτου με διαφημιστικά αυτοκόλλητα προσφέρει εντυπωσιακή εμφάνιση, με εύκολο και οικονομικό τρόπο. Τα εντυπωσιακά αυτά αυτοκόλλητα βρίσκουν εφαρμογή σε επιβατικά, μηχανές, φορτηγά και λεωφορεία. Με εξειδικευμένο προσωπικό, τόσο στον χώρο του σχεδιασμού και εκτύπωσης, όσο και στο χώρο των τοποθετήσεων αυτοκόλλητων, μεταμορφώνουμε το εταιρικό σας αυτοκίνητο σε έργο τέχνης.

διαφημιστικό αυτοκόλλητο αυτοκινήτου μερικής κάλυψης
διαφημιστική κάλυψη φορτηγού αυτοκινήτου
διαφημιστικά αυτοκόλλητα για αυτοκίνητα εταιρικά