Διάφορα διαφημιστικά δώρα

Τα διαφημιστικά δώρα είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την προώθηση της επιχείρησης σας. Εκτυπώνουμε το λογότυπο της εταιρείας σας σε μια μεγάλη γκάμα υλικών όπως:

 • Διαφημιστικά  μαγνητάκια
 • Διαφημιστικά  στυλό
 • Διαφημιστικά δώρα – tshirts
 • Διαφημιστικά δώρα – καπέλα
 • Διαφημιστικά δώρα – σουπλά
 • Διαφημιστικά  μπρελόκ
 • Διαφημιστικούς αναπτήρες
 • Διαφημιστικές – ατζέντες
 • Διαφημιστικές – κονκάρδες
 • Διαφημιστικά δώρα – παζλ και άλλα πολλά.

Η δημιουργικότητα μας και οι πρωτοποριακές ιδέες πάνω στο σχεδιασμό των εταιρικών λογότυπων, έχουν σαν αποτέλεσμα ιδιαίτερα αποτελεσματικές διαφημιστικές καμπάνιες. Δημιουργούμε διαφημιστικά δώρα για όλες τις περιστάσεις όπως:

 • Διαφημιστικά αναμνηστικά δώρα
 • Διαφημιστικά εκθεσιακά δώρα
 • Διαφημιστικά χριστουγεννιάτικα δώρα
 • Διαφημιστικά επαγγελματικά δώρα.

Τέλος αναλαμβάνουμε τη δημιουργία πρωτότυπων χειροποίητων διαφημιστικών δώρων, φτιαγμένα κατά παραγγελία.

διαφημιστικά μαγνητάκια ψυγείου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ

Τα διαφημιστικά μαγνητάκια είναι το πιο οικονομικό και δημοφιλές μέσο προώθησης, ειδικά για μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Παράγονται σε διάφορους τύπους όπως μαγνητάκια ψυγείου με θερμόμετρο, με στυλό, με μπλοκ, με πίνακα και μαρκαδόρο.

Φτιάξτε και εσείς τα δικά σας μαγνητάκια, στο μέγεθος που επιθυμείτε και, με μοναδική μακέτα για εσάς ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Διαφημιστικά σουπλά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΛΑ

Τα διαφημιστικά σουπλά με τυπωμένο το λογότυπο ή το διαφημιστικό σας μήνυμα, προωθούν την επιχείρηση σας άμεσα. Αποτελούν έναν δυναμικό τρόπο προβολής και συμβάλουν στην ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησης προς τους πελάτες σας.

Επίσης, εκτός από το ότι προωθούν και προσδίδουν κύρος στην επιχείρηση σας, ταυτόχρονα βοηθούν στην καθαριότητα του χώρου.

Η Restart Promotion τα σχεδιάζει όπως εσείς θέλετε.

Χρωματιστά διαφημιστικά στυλό
Δείγμα από διαφημιστικό αναπτήρα

Τα διαφημιστικά δώρα αποτελούν ένα επιπλέον δυνατό εργαλείο για τη διαφήμιση και την προώθηση της επχείρησής σας. Διαφημίζουν άμεσα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας σας, από τους ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν και, η χρήση των οποίων μπορεί να είναι και καθημερινή.

Σύμφωνα με έρευνες τα διαφημιστικά δώρα είναι πιο αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος διαφήμισης από τις ανάλογες διαφημίσεις στην τηλεόραση, το ράδιο και το χώρο των εντύπων (περιοδικών και εφημερίδων). Ειδικότερα, οι έρευνες έδειξαν, ότι πάνω από το 80% των ανθρώπων που πήραν κάποιο διαφημιστικό δώρο, συγκράτησαν στη μνήμη τους τη διαφημιζόμενη επιχείρηση, το χρησιμοποίησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα (αφού τους φάνηκε χρήσιμο) και, το 50% περίπου των ανθρώπων αυτών προχώρησε σε συναλλαγή με την διαφημιζόμενη εταιρεία.

Σίγουρα τα καλύτερα διαφημιστικά δώρα είναι αυτά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθημερινά, π.χ. μπρελόκ, αναπτήρες, γραφική ύλη κ.λ.π. Το κόστος τους είναι χαμηλό και απευθύνονται σε όλους.

Εάν πάλι στοχεύετε σε εταιρείες, το κόστος είναι μεγαλύτερο και τα καταλληλότερα διαφημιστικά δώρα είναι διάφορα σημειωματάρια, ατζέντες, ρολόγια, τσάντες για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα.

Η Restart Promotion δημιουργεί για σας διαφημιστικά δώρα, που αναδεικνύουν σωστά την επιχείρησή σας και οι κάτοχοί τους με τη σειρά τους χρησιμοποιώντας τα, συνεχίζουν τη δική σας διαφήμιση, η οποία τελικά αποφέρει μόνο κέρδος σε σας και την εταιρεία σας.

Ζητήστε μας τον κατάλογο για τα διαφημιστικά δώρα

Το όνομα σας (απαιτείται)

Το email σας (απαιτείται)

Για ποια προϊόντα ενδιαφέρεστε