Διανομή εντύπων

Διαφημιστικά φυλλάδια εντυποδιανομής

Η εντυποδιανομή δίνει τη δυνατότητα ιδιαίτερα στοχευμένης διαφήμισης, καθώς μπορούμε να ορίσουμε επακριβώς το στόχο, όπως ηλικία, φύλο, επαγγελματικό και κοινωνικό status.

Χρησιμοποιούμε τη διανομή εντύπων ως βασικό διαφημιστικό μέσο, γιατί επιτρέπει την άμεση επικοινωνία με το εν δυνάμει καταναλωτικό κοινό. Η Restart Promotion έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη ομάδα εντυποδιανομής, ώστε να μοιράζει τα έντυπα σας με τις πιο διαδεδομένες μεθόδους:

  • Door to door εντυποδιανομή
  • Διανομή εντύπων σε γραμματοκιβώτια και εισόδους πολυκατοικιών
  • Εντυποδιανομή σε σταθερά σημεία όπως φανάρια, πλατείες, σχολεία κ.τ.λ.
  • Διανομή εντύπων σε παρμπρίζ αυτοκινήτων
  • Διανομή εντύπων σε γραφεία, καταστήματα ή άλλους επαγγελματικούς χώρους
  • Διανομή εντύπων σε στάδια αγώνων, συναυλιακούς χώρους και events.

Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΤΥΠΟΔΙΑΝΟΜΗΣ

Γρήγορη
Αξιόπιστη
Οικονομική
Αποδοτική

Κατανοούμε τις ανάγκες σας, γνωρίζουμε τη δύναμη του συγκεκριμένου μέσου διαφήμισης, έχουμε την οργάνωση και την τεχνογνωσία να υλοποιήσουμε αποδοτικές καμπάνιες.

Σχεδιάζουμε και διανέμουμε διαφημιστικά έντυπα σε όλη την Αθήνα και τους περιφερειακούς δήμους του λεκανοπεδίου. Με γεωγραφική στόχευση, επίβλεψη διανομής και αναφορά απόδοσης.
Συνεργαστείτε με άλλους επαγγελματίες στην περιοχή σας και, μειώστε το κόστος της εντυποδιανομής στο 1/3. Συνεργαστείτε με άλλους επαγγελματίες σε ένα κοινό διαφημιστικό έντυπο.
Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό της αφίσας ή της γιγαντοαφίσας της επιχείρησης σας, όπως και τη διανομή ή αφισοκόλληση τους στα σημεία, που θέλετε. 
Αναλαμβάνουμε τη φακελοποίηση των εντύπων σας και τη διανομή τους hand to hand σε ολόκληρη την Αττική. Αυξήστε το πελατολόγιο σας με την πιο αποδοτική μέθοδο εντυποδιανομής.
εντυποδιανομή διαφημιστικών εντύπων για φαγάδικο
έντυπα διαφημιστικά διανομή στους δρόμους

Η εντυποδιανομή door to door αποτελεί δημοφιλέστατο μέσο προώθησης από πολλές επιχειρήσεις. Και αυτό συμβαίνει, επειδή η διαφήμιση γίνεται στοχευμένα και προωθεί την άμεση επικοινωνία με το καταναλωτικό κοινό.

Η πληθώρα όμως των διαφημιστικών εντύπων που βρίσκουμε στις πόρτες μας και στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων μας πολλές φορές μας προκαλεί θυμό, παρά ενδιαφέρον. Έτσι τις περισσότερες φορές τα έντυπα καταλήγουν στον κάδο απορριμμάτων, χωρίς καν να διαβαστούν. Για να αποφευχθεί αυτό, θα πρέπει το έντυπο να κεντρίσει το ενδιαφέρον του καταναλωτή από την πρώτη ματιά.

Η Restart Promotion σχεδιάζει διαφημιστικά έντυπα και αναλαμβάνει τη διανομή των εντύπων. Τα διαφημιστικά έντυπα αυτά σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα, μεταφέρουν άμεσα το μήνυμα στο καταναλωτικό κοινό, δημιουργώντας προσέλκυση ενδιαφερομένων, οι οποίοι θα μετατραπούν σε πιστούς πελάτες.

Διανομή εντύπων στα Πατήσια

Διανομή εντύπων στην Νέα Ιωνία

Διανομή εντύπων στους Αμπελόκηπους

Διανομή εντύπων στη Φιλαδέλφεια

Διανομή εντύπων στο Παγκράτι

Διανομή εντύπων στον Ταύρο

Έντυπα διανομή στον Κορυδαλλό

Έντυπα διανομή στο Κερατσίνι

Έντυπα διανομή στο Φάληρο

Έντυπα διανομή στη Νίκαια

Έντυπα διανομή στη Δραπετσώνα

Έντυπα διανομή στο Μοσχάτο

Εντυποδιανομή στο Μαρούσι

Εντυποδιανομή στη Κηφισιά

Εντυποδιανομή στο Χαλάνδρι

Εντυποδιανομή στο Ψυχικό

Εντυποδιανομή στη Δροσιά

Εντυποδιανομή στην Εκάλη

Διανομή διαφημιστικών εντύπων στη Γλυφάδα

Διανομή διαφημιστικών εντύπων στη Βουλιαγμένη

Διανομή διαφημιστικών εντύπων στην Ηλιούπολη

Διανομή διαφημιστικών εντύπων στη Βάρη

Διανομή διαφημιστικών εντύπων στον Άλιμο

Διανομή διαφημιστικών εντύπων στο Νέο Κόσμο