Το πρώτο πράγμα που κάνετε, όταν ανοίγετε μια επιχείρηση, είναι να εκτυπώσετε επαγγελματικές κάρτες. Αυτό το πολύ μικρό κομμάτι έντυπου υλικού είναι το βασικό εργαλείο μάρκετινγκ, που χρησιμοποιείτε εσείς οι ίδιοι, για να προσελκύσετε νέους πελάτες.

Πρωτότυπες επαγγελματικές κάρτεςΚαι επειδή δεν θα υπάρξει ποτέ “δεύτερη φορά” στην πρώτη εντύπωση που θα κάνετε στον υποψήφιο πελάτη σας, θα πρέπει να δώσετε στην επαγγελματική σας κάρτα την αξία, που πρέπει να έχει. Η εύκολη λύση του τυπογράφου της γειτονιάς ενδέχεται να σας κοστίσει σε πρεστίζ και αποτελεσματικότητα, αλλά δεν θα το μάθετε ποτέ.

Αν όμως σχεδιάσετε μια επαγγελματική κάρτα σοβαρή, στιβαρή, στη σωστή διάσταση, με τα κατάλληλα χρώματα και με αποτελεσματικό λογότυπο, τότε μόνο θα καταλάβετε την δύναμη της.

Στη Restart Promotion σχεδιάζουμε επαγγελματικές κάρτες, που ανταποκρίνονται στο προφίλ της επιχείρησης σας και δίνουν την σωστή εντύπωση στον παραλήπτη. Δίνουμε έμφαση στο σχεδιασμό της μακέτας, γιατί θέλουμε να σας παραδώσουμε ένα αποτελεσματικό εργαλείο προώθησης της εταιρείας σας.

Αν και πάντα κάνουμε τις δικές μας προτάσεις, οι επαγγελματικές κάρτες εκτυπώνονται στο μέγεθος που επιθυμείτε και, σε υλικό της επιλογής σας. Η ποιότητα, το πάχος του και το μέγεθος του χαρτιού είναι παράγοντες, που παίζουν ρόλο στη χρηστικότητα της επαγγελματικής κάρτας.

γαλάζιες με άσπρο επαγγελματικές κάρτες
δίχρωμη επαγγελματική κάρτα με καφέ και άσπρο
επαγγελματικές κάρτες με ιδιαίτερα λογότυπα
επαγγελματικές κάρτες με φωτογραφίες προϊόντων
επαγγελματική κάρτα διπλής όψης
κάρτες επαγγελματικές δίχρωμες απλές

Συχνές ερωτήσεις για τον σχεδιασμό και την εκτύπωση των επαγγελματικών καρτών

Ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος για μια επαγγελματική κάρτα;

Οι επαγγελματικές κάρτες μπορούν να τυπωθούν σε πολλά μεγέθη. Επειδή όμως όλα τα πορτοφόλια και οι ατζέντες χειρός έχουν θήκες για πιστωτικές κάρτες, το συνιστώμενο μέγεθος είναι το 8,5 Χ 5,5 εκατοστά. Με αυτό το μέγεθος η επαγγελματική σας κάρτα θα χωρέσει στο πορτοφόλι του παραλήπτη και δεν κινδυνεύει να πεταχτεί.

Ποια στοιχεία θα πρέπει να αναφέρονται πάνω στην επαγγελματική μου κάρτα;

Η επαγγελματική κάρτα δεν είναι διαφημιστικό έντυπο, που δίνει πολλές πληροφορίες. Βασική αρχή στο σχεδιασμό επαγγελματικών καρτών είναι η αναφορά όσο το δυνατόν λιγότερων στοιχείων. Τα εντελώς απαραίτητα (ονοματεπώνυμο, όνομα εταιρείας, διευθύνσεις και στοιχεία επικοινωνίας) είναι αρκετά για να λάβει ο παραλήπτης τις πληροφορίες που χρειάζεται.

Σκέφτομαι να τυπώσω πολλές επαγγελματικές κάρτες, για να βγουν πιο οικονομικά

Καλό θα είναι να τυπώσετε, όσες επαγγελματικές κάρτες θα χρειαστείτε για τους επόμενους 6 με 9 μήνες. Είναι συχνό φαινόμενο στις επιχειρήσεις να αλλάζουν οι διευθύνσεις, τα τηλέφωνα ή ακόμα και οι θέσεις εργασίας. Και το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε σε μια κάρτα πριν τη δώσετε, είναι να βγάλετε το στυλό, να διαγράψετε το παλιό τηλέφωνο και να προσθέσετε χειρόγραφα το καινούριο.

Είναι καλό να προσθέσω τη φωτογραφία μου πάνω στην κάρτα;

Δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση σε αυτό. Σε άλλους αρέσει και, σε άλλους όχι. Αν, όμως αποφασίσετε, να προσθέσετε τη φωτογραφία σας, καλό θα είναι, να φροντίσετε να είναι επαγγελματική. Να έχετε το ανάλογο ντύσιμο και να έχετε σαν φόντο τον επαγγελματικό σας χώρο.

Αξίζει να επενδύσω πάνω σε μια ακριβή επαγγελματική κάρτα;

Όχι, δεν αξίζει να επενδύσετε σε μια κάρτα ανάγλυφη, με μεταξοτυπία, αναδιπλούμενη, γυαλιστερή κ.τ.λ. Σε εκείνο που θα πρέπει να επενδύσετε είναι ο σχεδιασμός της μακέτας, του λογότυπου, των γραμματοσειρών και της επιλογής των χρωμάτων. Οι σοβαρές επαγγελματικές κάρτες είναι τυπωμένες σε απλό ματ χαρτί.

Μεγάλες προσφορές στις υπηρεσίες

500 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ / 1 ΟΨΗΣ

25 ΕΥΡΩ

Η επαγγελματική σας κάρτα είναι το μόνο κομμάτι της επιχείρησής σας, που βρίσκεται στα χέρια των πελατών σας. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να αντιπροσωπεύει και να χαρακτηρίζει πλήρως εσάς και την εταιρεία σας.

Οι πληροφορίες που δίνονται μέσω της επαγγελματικής σας κάρτας, θα πρέπει να είναι σαφείς και ευδιάκριτες. Απαραίτητα στοιχεία είναι το όνομα, η διεύθυνση, τα τηλέφωνα επικοινωνίας και το e-mail σας. Εάν θέλετε να δώσετε στον πελάτη σας περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να αναφέρετε το όνομα φυσικού προσώπου, το οποίο έχει αναλάβει την επικοινωνία της εταιρείας σας, όπως επίσης το website (εφόσον υπάρχει), δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο, να μάθει περισσότερα για τη δραστηριότητα της επιχείρησής σας.

Όλα τα στοιχεία πρέπει να είναι ευδιάκριτα και καλά στοιχισμένα πάνω στις επαγγελματικές κάρτες. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιήστε μία γραμματοσειρά και αλλάξτε μόνο το μέγεθός της, για να ξεχωρίσετε τα σημαντικά από τα δευτερεύοντα στοιχεία της εταιρείας σας. Το χρώμα επίσης παίζει σημαντικό ρόλο στην αισθητική της κάρτας σας. Τα έντονα χρώματα στην επαγγελματική σας κάρτα δίνουν στον πελάτη την εντύπωση μιας δυναμικής εταιρείας.

Η Restart Promotion γνωρίζοντας τις απαιτήσεις και τις τάσεις της αγοράς, σχεδιάζει επαγγελματικές κάρτες, που ξεχωρίζουν και που αποτελούν δυναμικό όπλο στα χέρια του κάθε επιχειρηματία για την κατάκτηση της επιτυχίας.

ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Βίντεο με τις πιο πρωτότυπες επαγγελματικές κάρτες