Προώθηση ιστοσελίδων

προώθηση δυναμικής ιστοσελίδας

Μια ιστοσελίδα εκτός από τον άριστο σχεδιασμό και τον προγραμματισμό, θα πρέπει να προωθηθεί με το σωστό τρόπο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για να διαφημιστεί επαρκώς μια επιχείρηση. Η εταιρεία μας παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στον τομέα της διαφήμισης και, βρίσκεται σε θέση να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα πάντα με τη δική σας καθοδήγηση.

Ο Social Media Manager, επιμελείται το κομμάτι της προώθησης της ιστοσελίδας, με μια πληθώρα επαγγελματικών εργαλείων, με στόχο τη διαρκή αναφορά της στα Social Media και τη βελτίωση της λειτουργίας της. Κάνοντας τον ιστότοπο σας ένα σημαντικό μέσο διαφήμισης της επιχείρησης σας, ανοίγονται νέοι ορίζοντες γι΄ αυτήν. Σημαντικότερη δε, η αποκλειστική ενασχόληση του με το SEO της ιστοσελίδας, που εξασφαλίζει την εμφάνιση της στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης και συνεπώς, την καλύτερη διαφήμιση σας.

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Google Analytics
Google Console
Google Adwords
On-page SEO
Off-page SEO
Social Media Managment
Social Media Campaings
Επαναληπτικό μάρκετινγκ

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η ραγδαία ανάπτυξη του διαδικτύου και η αντίστοιχη αύξηση του ανταγωνισμού έχει οδηγήσει τις επιχειρήσεις στην κατασκευή και προώθηση των εταιρικών τους ιστοσελίδων. Η προσπάθεια διεύρυνσης του πελατολογίου και η διαχείριση του υπάρχοντος είναι υπόθεση δύσκολη, που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία.

Ο καλός σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας και ο εμπλουτισμός της με όμορφες εικόνες δεν αρκεί πια. Αυτά δεν μπορούν να σου εξασφαλίσουν καινούριους επισκέπτες. Ούτε η βελτιστοποίηση της για καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης αρκεί. Γιατί ακόμα και αν έρθει ο επισκέπτης, το SEO δεν σου εξασφαλίζει ότι θα μετατραπεί σε πελάτης.

Στη Restart Promotion και βάζοντας τα πράγματα σε μια σειρά, ξεκινάμε από τη δημιουργία ενός online buiseness plan. Σε μας το μάρκετινγκ μιας ιστοσελίδας και η αποτελεσματική της προώθηση ξεκινάει από το μηδέν. Από το σημείο που αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της επιχείρησης, το προφίλ των πελατών της και τις δυνατότητες ανάπτυξης της στο διαδίκτυο.

Αφού καταστρώσουμε το marketing plan προχωράμε στο στάδιο της υλοποίησης του. Εδώ αποφασίζουμε ποιες από τις υπάρχουσες τεχνικές προώθησης και μάρκετινγκ ιστοσελίδων ταιριάζουν στο πλάνο και, με ποιο τρόπο θα χρησιμοποιηθούν. Ενδεικτικά, οι στρατηγικές που μπορεί να χρησιμοποιηθούν, είναι οι εξής:

  • Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης.
  • Βελτίωση της πλοήγησης.
  • Online campains.
  • Social media marketing.
  • Email marketing.
  • Affiliate marketing.
  • Επαναληπτικό μάρκετινγκ.

Η εφαρμογή των παραπάνω στρατηγικών για το μάρκετινγκ των ιστοσελίδων διαφέρει από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα και από επιχείρηση σε επιχείρηση. Φροντίζουμε να φέρνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και μένουμε ενήμεροι σε όλα τα θέματα, που αφορούν την προώθηση ιστοσελίδων και των διαθέσιμων πρακτικών μάρκετινγκ.

Αν νομίζετε, ότι ήρθε η ώρα να αφήσετε τη στασιμότητα και, να γίνετε συμμέτοχοι των εξελίξεων, μη διστάσετε να επενδύσετε σε μια ιστοσελίδα. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται, για να έχει η επένδυση σας το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Απλά τηλεφωνήστε μας ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, για να συζητήσουμε την online προώθηση της δικής σας επιχείρησης.

Το ονοματεπώνυμο σας (required)

Η εταιρία (required)

Το email σας (required)

Η ιστοσελίδα σας

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε