Φάκελοι

Διαφημιστικοί φάκελοι
Κόκκινοι φάκελοι επαγγελματικοί
φάκελοι εταιρικοί συναρμολογούμενοι
πορτοκαλί φάκελοι με κάλυμα
συνταγολόγια παθολόγων γιατρών
συνταγολόγιο γιατρού γαλάζιο

Σας φτιάχνουμε τους φακέλους σας με τα στοιχεία της επιχείρησης σας σε οποιοδήποτε μέγεθος επιθυμείτε, έγχρωμους ή ασπρόμαυρους! Ένας σωστά σχεδιασμένος και εκτυπωμένος φάκελος, συμβάλλει θετικά στη διαδικασία της προώθησης, καθώς αποτελεί την εικόνα της επιχείρησης σας!

Οι διαστάσεις είναι:

 • 11 * 23 cm
 • 16 * 23 cm
 • 23 * 32 cm
 • 25 * 35 cm

Επίσης αναλαμβάνουμε τη δημιουργία φακέλων ειδικών χρήσεων, φακέλων πολυτελείας και το σχεδιασμό φακέλων κατά παραγγελία. Όλοι οι φάκελοι είναι εκτυπώσιμοι και από τις δύο πλευρές και, στην ποσότητα που χρειάζεστε.

Μια σφραγίδα είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, καθώς αναγράφει όλα τα στοιχεία της. Μπορεί να είναι αυτομελανούμενες (η πιο διαδεδομένη λύση) με δικό τους ταμπόν, για το οποίο υπάρχουν ανταλλακτικά, ή ξύλινες.

ΤΥΠΟΙ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ:

 • Αυτόματες κλασσικές σφραγίδες
 • Αυτόματες στρογγυλές σφραγίδες
 • Αυτόματες οβάλ σφραγίδες
 • Αυτόματες σφραγίδες τσέπης
 • Αυτόματες σφραγίδες αναδιπλούμενες
 • HANDY POCKET σφραγίδες μηχανικού
 • Σφραγίδες βουλοκέρι για προσκλητήρια γάμου, βάπτισης
 • Ξύλινες κλασσικές σφραγίδες

Εκτυπώνουμε διπλότυπα και τριπλότυπα σε Α4 και Α5 για παραγγελίες και στις ποσότητες που εσείς θέλετε. Συνταγολόγια ψαροκολλητά για γιατρούς, μπλοκ για σημειώσεις με σπιράλ, με εξώφυλλο ή χωρίς, μπλοκ για δωμάτια ξενοδοχείων, μπλοκ εισιτηρίων αριθμημένα για bar – cafe.

Αναλαμβάνουμε επίσης τη σχεδίαση book service αυτοκινήτων, για να το προσφέρετε στους πελάτες σας. Ένα βιβλίο χρήσιμο για κάθε αυτοκίνητο, σχεδιασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα του δικού σας συνεργείου.

Σφραγίδες

Εταιρικές σφραγίδες
Σφραγίδες με κερί
Σφραγίδες μηχανικών
Ξύλινη σφραγίδα
σπιράλ μπλοκ σημειώσεων
κόκκινο μπλοκ σπιράλ

Οι φάκελοι είναι απαραίτητοι για κάθε επιχείρηση. Υπάρχουν οι φάκελοι αλληλογραφίας και, οι φάκελοι παρουσίασης ή αλλιώς folders.

Ο φάκελος αλληλογραφίας της επιχείρησής σας είναι το πρώτο πράγμα, που βλέπει ο παραλήπτης και για το λόγο αυτό, θα πρέπει να αφήνει άριστες εντυπώσεις. Ένας σωστά σχεδιασμένος φάκελος αλληλογραφίας περιλαμβάνει απαραίτητα το λογότυπο της επιχείρησής σας, το μήνυμά σας και προαιρετικά το όνομα του παραλήπτη.

Ο φάκελος παρουσίασης περιέχει έγγραφα (ενημερωτικά έντυπα, την επαγγελματική σας κάρτα, κ.ά.) για τη σωστή παρουσίαση της επιχείρησής σας και, αποτελεί το “πρόσωπο” της εταιρείας σας. Στην εξωτερική του όψη ο φάκελος θα πρέπει να έχει τυπωμένο το λογότυπο της εταιρείας σας.

Η Restart Promotion αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την εκτύπωση των φακέλων για κάθε επιχείρηση. Με άριστη τεχνογνωσία και διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία σε υλικά, η Restart Promotion είναι σε θέση να δημιουργήσει ιδιαίτερους και πρωτότυπους φακέλους για την επιχείρησή σας, οι οποίοι αποτελούν απαραίτητο εργαλείο για τη σοβαρή παρουσίαση και ταυτόχρονα δυναμική παρουσία της εταιρείας σας στο χώρο της αγοράς.