Επαγγελματικές φωτογραφήσεις χώρων

Ρωτήστε μας, για να μάθετε:

Για την υπηρεσία φωτογράφισης που ενδιαφέρεστε,

για το κόστος της φωτογράφισης,

για τους τρόπους προώθησης του φωτογραφικού υλικού.

Το όνομα σας (required)

Το email σας (required)

Περιγράψτε μας με δυο λόγια, γιατί ακριβώς ενδιαφέρεστε, αν και είναι πιο εύκολο να μας καλέσετε στο 210 323 9890

Φωτογραφίζουμε τον επαγγελματικό σας χώρο και τα προϊόντα σας με καλλιτεχνικό πνεύμα, ώστε να εμπλουτίσουμε το σχεδιασμό της μακέτας με τα δικά σας προϊόντα για να είναι πιο αποτελεσματική η διαφήμιση σας. Η φωτογράφιση γίνεται από άτομα έμπειρα με εξειδίκευση στο χώρο της φωτογραφίας.

 


 

Αναλαμβάνουμε τη  βιντεοσκόπηση και την φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων για τη δημιουργία παρουσιάσεων, προωθητικών βίντεο, και κάθε είδους προβολής της επιχείρησης σας. Η φωτογράφιση μπορεί να είναι επίγεια και  εναέρια, εσωτερική και εξωτερική. Οι επαγγελματίες φωτογράφοι επαγγελματικών χώρων με τους οποίους συνεργαζόμαστε, έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους στο χώρο των φωτογραφίσεων και, η εμπειρία τους αποτελεί σύμμαχο μας στην επαγγελματική προώθηση των πελατών μας.

 


 

Συνοπτικά αναλαμβάνουμε:

  • Φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων τουριστικού ενδιαφέροντος, όπως ξενοδοχεία, ξενώνες και τουριστικά συγκροτήματα.
  • Φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων σχετικά με την ομορφιά και την υγεία, όπως ινστιτούτα αισθητικής, ιατρικούς χώρους, κλινικές.
  • Φωτογράφιση κάθε είδους επαγγελματικού χώρου εστίασης, όπως μπαρ, club, καφέ, εστιατόρια, ταβέρνες.
  • Φωτογράφιση καταστημάτων λιανικής και επαγγελματικών χώρων εργασίας, όπως γραφεία και υπηρεσίες.

 


 

Ο βασικός μας στόχος είναι να έχουμε ένα αποτέλεσμα, που να αντιπροσωπεύει πλήρως την επιχείρηση σας και θα αποδίδει οπτικά τα σημεία υπεροχής της, με τρόπο σύγχρονο, μοντέρνο και λειτουργικό.

 


 

Η φωτογράφιση του επαγγελματικού σας χώρου γίνεται με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού. Κατόπιν  ακολουθεί η ψηφιακή επεξεργασία του υλικού, ώστε να είναι κατάλληλο για  εκτυπώσιμη χρήση, άλλα και για τη χρήση του σε social media ή άλλες online εφαρμογές.

Εσωτερική φωτογράφιση επαγγελματικου χωρου
Φωτογράφηση επαγγελματικού χώρου ξενοδοχείου
Φωτογράφηση επαγγελματικών γραφείων