Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων
Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας με seo

Search Engine Optimization (SEO) ονομάζεται η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας με απώτερο στόχο τη βελτίωση της θέσης της στις μηχανές αναζήτησης. Η ίδια η Google έχει κάνει τη διαδικασία τόσο περίπλοκη, που φαντάζει ως επιστήμη. Υπάρχουν πάνω από 200 παράγοντες, που καθορίζουν την ποιότητα μιας ιστοσελίδας. Οι περισσότεροι από αυτούς αφορούν τη δομή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Το Search Engine Optimization απαιτεί τη βελτίωση όσο περισσότερων παραμέτρων από τους προαναφερόμενους, είναι εφικτό. Αυτό απαιτεί μια σειρά από ενέργειες ιδιαίτερα χρονοβόρες και επίπονες, αλλά αποτελεσματικές. Διαγνωστικά τεστ, έρευνα ανταγωνισμού, βελτιστοποίηση περιεχομένου, στόχευση είναι μερικές από αυτές.

Με εργαλεία μας τις λέξεις-κλειδιά που αφορούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, επιτυγχάνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας, στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google και να προσελκύσετε ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Έπειτα από μελέτη των αναγκών της εταιρείας σας, και την αναφορά των αποτελεσμάτων του ανταγωνισμού, θα έχετε μια πλήρη εικόνα της αγοράς. Έτσι, η στοχευμένη εύρεση λέξεων-κλειδιών, θα οδηγήσει στην αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας και στην άμεση αύξηση της κερδοφορίας της επιχείρησης σας, χωρίς να ξοδεύετε υπέρογκα ποσά σε διαφήμιση.

Οι προϋποθέσεις που απαιτούνται για το Search Engine Optimization:

  • Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας και SEO friendly
  • Να μην έχει κριθεί στο παρελθόν η ιστοσελίδα σας ως Google Banned
  • Να μην έχει προσβληθεί η ιστοσελίδα σας από ιό
  • Παράδοση κωδικών πλοήγησης της ιστοσελίδας σας, για να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να συμμορφώνεται απόλυτα με τους κανόνες των μηχανών αναζήτησης.

Ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση του Search Engine Optimization μιας ιστοσελίδας είναι σχετικό και, εξαρτάται από:

  1. το μέγεθος της,
  2. την ποιότητα κατασκευής της,
  3. την ποιότητα του ανταγωνισμού,
  4. και τον επιθυμητό στόχο.

Στη Restart Promotion θεωρούμε την ιστοσελίδα σας ως ένα επαγγελματικό εργαλείο, που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρηση σας. Γι’ αυτό και όλες οι ενέργειες για το Search Engine Optimization της ιστοσελίδας σας, γίνονται με μεθόδους φυσικές, που αποσκοπούν στη διατήρηση της θέσης κατάταξης στη μηχανή αναζήτησης και δεν ελλοχεύουν κινδύνους για πιθανές μελλοντικές αρνητικές επιπτώσεις.

Αν έχετε σκοπό να αξιοποιήσετε πραγματικά τη δύναμη της ιστοσελίδας σας, αλλά δυσκολεύεστε να κατανοήσετε το “how to” του SEO, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σας λύσουμε τις απορίες και να καταστρώσουμε μια επιθετική στρατηγική για μακροχρόνια αποτελέσματα.

ΔΕΞΙOΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Google Analytics
Google Adwords
Google Console
Keywords Research
Secrets for SEO